هفت نکته بسیار مهم که هنگام تعمیرات موبایل باید به آن دقت کنید
همانطور که میدانید امروزه گوشیهای همراه یکی از اصلیترین و مهمترین وسایل زندگی ما به حساب میآیند. به همین دلیل گوشی برای هر فردی ارزش بسیار بالایی دارد و افراد سعی میکنند تا در زمان خرابی گوشی، بتوانند گوشی خود را در اختیار فرد باتجربه و بامهارت قرار دهند. یک تعمیرکار بایستی قوانین و اصول کاری را در نظر بگیرد تا بتواند خدمات باکیفیتی ارائه دهد.
قبل از این که گوشی خود را به دست تعمیرکار بسپارید، حتما بایستی به چند نکته مهم دقت داشته باشید. در این مقاله قصد داریم به هفت نکته بسیار مهم هنگام تعمیرات موبایل که باید به آن دقت کنید بپردازیم، لطفا تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.
هفت نکته بسیار مهم تعمیرات موبایل
در متن زیر به هفت نکته بسیار مهم هنگام تعمیرات موبایل که باید به آن توجه داشته باشید، اشاره خواهیم کرد:
1. استفاده از دستکشهای ضدالکتریسیته و تمیز هنگام تعمیر و تعویض قطعات گوشی
بهطور کلی برد و سایر قطعههای موبایل همگی رسانا و از اجزای الکتریسته محسوب میشوند و به طور قطع در جریان هستید که اگر جریانی نامنظم به آنها وارد شود موجب آسیبدیدگی یا سوختن آنها خواهد شد. همچنین از سوی دیگر بدن انسان به علت رسانا بودن این توانایی را دارد که بار الکتریکی موجود در مواد را بین یکدیگر جابهجا نماید.
اکنون فکر کنید تعمیرکار در هنگام تعمیر موبایل با دستی که به وسیلهای دیگر نظیر حوله، پارچه و یا هر چیز دیگری که حاوی بار الکتریکی میباشد، به برد گوشی دست میزند و سبب ایجاد جریان در برد گوشی شده و باعث خطراتی مانند سوختن آیسیها روی برد و یا حتی خاموشی غیرقابل برگشت برد میشود. البته این موضوع خیلی کم پیش میآید، اما با بهکارگیری از دستکش ضدالکتریسته میتوان این خطر را به حداقل و حتی صفر رساند.
2. اطمینان حاصل کردن از این که پیش از باز کردن موبایل، موبایل خاموش و به شارژر متصل نباشد.
همانطور که میدانید وجود جریان در مدار، سبب آسیبدیدگی و ایجاد نوسان در قطعات دستگاه هنگام تعمیرات میگردد که ثمره آن آسیبهای بسیار جدی به برد موبایل میباشد. اگر زمانی که موبایل روشن است آن را باز کنید و قصد تعویض باتری را داشته باشد، ممکن است که نرمافزار دستگاه بههم بریزد و کاربر مجبور شود موبایل خود را فلش یا ریست نماید که متاسفانه این عمل هم موجب از بین رفتن اطلاعات میشود.
البته امکان دارد حتی وقتی که باتری موبایل به طور اصولی عوض شده باشد هم این اتفاق رخ میدهد؛ اما کم پیش میآید. در هر صورت پیش از انجام هرگونه تعمیرات روی موبایل ابتدا یک پشتیبان از اطلاعات موبایل جهت جلوگیری از خطرات احتمالی تهیه نمایید.
3. از ابزارهای مناسب برای تعمیرات موبایل استفاده نمایید.
یکی از اصلیترین نکتهها در تعمیرات موبایل توجه و بهکارگیری ابزارهای مناسب برای تعمیرات است. به یاد داشته باشید که بهکارگیری از ابزار نامناسب برای تعمیرات گوشی سبب بروز آسیبهای جدی و جبرانناپذیری به گوشی میشود. البته اکثر تعمیرکاران به این موضوع توجه زیادی نمیکنند و با استفاده از ابزارهای نامناسب به عیبیابی و تعمیر گوشی میپردازند.
به عنوان مثال، جهت شل کردن قاب موبایل بایستی ابزار آیاسکلک را به کار گرفت؛ اما بعضی از تعمیرکاران از این گونه ابزارها استفاده نکرده یا با زور قاب موبایل را جدا میکنند و این موضوع موجب میگردد تا به کابلها و قطعههای دیگر موبایل آسیب وارد شود.
4. اطلاع از مراحل جمع کردن موبایل تعمیر شده
به طور کل، جمع کردن موبایل تعمیر شده از پراهمیتترین نکات به حساب میآید که بایستی تعمیرکار به این نکته توجه نماید. بسیاری از تعمیرکاران پس از تعمیر موبایل به طور دقیق نمیدانند که باید چه مرحلههایی را جهت جمع کردن دستگاه تعمیر شده طی کنند و همچنین در این مرحله از کار دچار سردرگمی میشوند. سعی کنید همیشه به یاد داشته باشید که تعمیر هر گوشی را باید مرحله به مرحله پیش ببرید، پس از این که قطعه مورد نظر را در گوشی تعویض نمودید، بایستی مراحلی را که طی کرده بودید، به طور معکوس برای بستن یا جمع کردن موبایل تعمیر شده طی کنید.
5. خارج کردن کانکتور باتری پیش از خارج کردن فلت تاچ و السیدی
این نکته بسیار کمتر دیده شده که تعمیرکار ناشی با توجه نکردن به این مورد، سبب برخی از آسیبدیدگیها به موبایل شده است. هنگامی که فلت باتری به برد وصل بوده، به طور قطع جریان هنوز در مدار وجود دارد و اگر همان مقدار جریان موجود از برد خارج نشود، باعث آسیبهایی با ضرر بالا و حتی جبرانناپذیر به گوشی خواهد شد.
در حقیقت قطعاتی که امکان دارد با رعایت نکردن این اصل دچار آسیبدیدگی شوند، دیوید تصویر، آیسی تصویر، خازن تصویر و همچنین خازن لایت میباشند که تعمیر آنها هزینههای زیادی داشته و همینطور برای کاربر و تعمیرکار دردسر زیادی دارد.
6. جا زدن همه پیچها
شاید برایتان جالب باشد، اما بهتر است بدانید که اکثر تعمیرکاران موبایل پس از تعمیر بسیاری از موبایلها، تعدادی پیچ را اضافه میآورند. به عنوان یک تعمیرکار خوب و حرفهای همیشه بایستی جایگاه پیچهایی را که باز میکنید را به یاد داشته باشید یا جدول و ابزاری داشته باشید که به طور دقیق مشخص میکند که هر پیچ مرتبط با کدام قطعه و کدام قسمت از گوشی میباشد.
7. عودت دادن سیم کارت و حافظه SD به مشتری
بعضی از کارشناسان تعمیرات موبایل به این نکته آنچنان اهمیت نمیدهند. به طور کلی این دو قطعه در موبایل برای تعمیرکار نیز کاربردی ندارند و تنها به درد خود کاربرد میخوردند، پس بهتر است در زمان قبول تعمیر هر موبایل، این دو قطعه را از موبایل جدا کرده و به خود مشتری بدهند. اگر تعمیرکار موبایل هستید و متوجه شدید که این دو قطعه را به کاربر ندادهاید، حتما سیم کارت و حافظه SD موبایل را بردارید و در جای امنی بگذارید و روی آن لیبلی بچسبانید و نام مشتری را بر روی آن بنویسید تا از یاد نبرید که سیم کارت و حافظه جانبی برای کدام فرد و چه گوشی میباشد.
سخن پایانی
همانطور که مشاهده کردید در این مقاله به هفت نکته بسیار مهم هنگام تعمیرات موبایل اشاره کردیم که متخصصین و همچنین کارشناسان تعمیرات موبایل بایستی به آنها توجه کنند. به طور کلی سعی کنید همیشه جهت انجام تعمیر بر روی گوشیتان از سرویس تعمیرکاران مجرب استفاده کنید؛ زیرا در غیر این صورت ریسکهای زیادی را پذیرفته و هیچ تضمینی مبنی بر کیفیت تعمیرات بر روی موبایل شما وجود نخواهد داشت.
امروزه به علت گسترش بهکارگیری از موبایلها، تعمیرات موبایل یکی از پردرآمدترین شغلها به حساب میآید. برای اطلاعات بیشتر میتوانید با کارشناسان مجموعه شهر تعمیرات در ارتباط باشید. از شما تشکر میکنیم که تا انتهای این مقاله همراه ما بودید. برای خرید قطعات موبایل و تعمیرات موبایل و تعمیر تبلت از تمامی برندها و حتی آموزش تعمیرات موبایل به راحتی چند کلیک می توانید سفارش خود را ثبت نمایید.