چند ایده زمانی که نمی‌توانید گوشی موبایل شارژ کنید

آنچه در این مقاله میخوانیم

چند ایده زمانی که نمی‌توانید گوشی موبایل شارژ کنید

یکی از مهم‌ترین نکات در هنگام خرید هر مدل گوشی، توجه به طول عمر باتری است؛ زیرا نقش بسیار مهمی در ماندگاری و کیفیت گوشی دارد. شارژ نشدن موبایل یکی از مهم‌ترین مشکلاتی بوده که برای بسیاری از افراد به وجود می‌آید و دلایل زیادی موجب بروز این مشکل در گوشی‌های موبایل می‌شود. اگر گوشی شما شارژ نمی‌شود، نگران نباشید زیرا در ادامه قصد داریم عواملی که موجب شارژ نشدن گوشی هستند را بیان کنیم.

چگونه مشکل شارژ شدن گوشی را رفع کنیم؟

راه اندازی مجدد گوشی

راه اندازی مجدد موبایل یا همان ریست کردن، به عنوان یکی از بهترین روش‌ها برای رفع مشکل شارژ نشدن گوشی می‌باشد و شما با کمک این روش می‌توانید تمامی سرویس‌هایی که روی موبایتان فعال بود را غیر فعال کنید و این کار باعث می‌شود، اجزای هسته را به خوبی بازسازی کنید.

در صورتی که مشکل شارژ نشدن گوشی شما با راه اندازی مجدد رفع نشد، باید تمامی اپلیکیشن‌های گوشی را بررسی کنید و مواردی که به نظرتان مشکوک است را حذف کنید. مجموعه شهر تعمیرات در زمینه تعمیرات تخصصی موبایل و تعمیرات حرفه‌ای موبایل، تعمیرات با گارانتی و تعمیرات موبایل با ضمانت فعالیت دارد.

منبع تغذیه را بررسی کنید

جدا از اینکه از آیفون یا اندروید استفاده می‌کنید، اولین گام این است که منبع تغذیه گوشی خود را تایید کنید. این مورد چیزی بیشتر از وصل کردن چیزی به پریز دیواری است از طرفی ممکن است موضوع پیچیده‌تر باشد. در ادامه یک راهنمای گام به گام برای عیب یابی بهتر و موثرتر این مشکل آورده شده است که شامل موارد زیر می‌باشد:

• در قدم اول شارژر را بررسی کنید. شاید برایتان عجیب باشد اما برخی از آداپتورها ممکن است انرژی کافی برای شارژ کردن گوشی شما نداشته باشند. معمولا یک گوشی برای شارژ به حداقل 5 وات نیاز دارد که با بررسی وات خارجی آن، که معمولا در خود شارژر ذکر شده است، اطمینان حاصل کنید که شارژر این نیاز را برآورده می‌کند. برای محاسبه وات، ولتاژ را در آمپری که مشخص شده ضرب کنید.

• اگر تلفن همراه شما شروع به شارژ کند و به طور ناگهانی متوقف شود، ممکن است کابل یا آداپتور شما دارای مشکل باشد. امتحان لوازم جانبی جایگزین ممکن است به شناسایی و حل کردن مشکل شما کمک بسیاری کند.

• عیب‌یابی مشکلات شارژ شامل مواردی مانند تعویض سیستماتیک تجهیزات شارژ یک به یک است. شارژرها، کابل‌ها و تلفن همراه‌های مختلف را امتحان کنید تا هنگامی که قطعه مشکل ساز را شناسایی کنید. اگر با وجود تغییر آداپتورها یا کابل‌های شارژ، مشکل شما همچنان ادامه داشت، احتمالا مشکل در تلفن همراه شماست.

• اگر مشخصات شارژر شما با آداپتور مطابقت دارد اما دارای چندین پورت است، سعی کنید به درگاه دیگری آن را سوئیچ کنید یا دستگاه‌های دیگری را از پریز برق بکشید تا مطمئن شوید که جریان برق کافی به تلفن همراه شما می‌رسد. علاوه بر این موضوع، اگر از شارژر فوق سریع استفاده نمی‌کنید، ممکن است مدتی طول بکشد تا گوشی شما شارژ شود، به خصوص اگر باتری گوشی شما کاملا خالی شده باشد.

موبایل را در حالت ایمن شارژ کنید

یکی دیگر از روش‌هایی که برای رفع مشکل شارژ نشدن گوشی وجود دارد، این است که گوشی خود را در حالت ایمن شارژ کنید. در حالت کلی شما می‌توانید حالت ایمن گوشی‌تان را روشن نمایید تا به بهترین نحو ممکن و بدون هیچ مشکلی، گوشی شما شارژ شود.

توجه داشته باشید که اگر گوشی شما روی این حالت باشد و برنامه‌هایتان اجرا نمی‌شود، باید هر چه سریع‌تر تمامی برنامه‌هایی را که دانلود کرده‌اید، حذف نمایید و گوشی‌تان را یک بار دیگر راه اندازی کنید. اگر با استفاده از این روش باز هم مشکل شما حل نشد، باید گوشی را به تنظیمات کارخانه بازگردانید.

از کابل شارژ دیگری استفاده کنید

یکی دیگر از دلایل شارژ نشدن گوشی، به خرابی لوازم جانبی موبایل برمی‌گردد و این امکان وجود دارد که کابل گوشی شما سست شده باشد و به همین دلیل شارژ گوشی عملکرد ناقصی از خود نشان می‌دهد. برای شارژ کردن گوشی خود می‌توانید از کابل یا آداپتور دیگری کمک بگیرید. از طرفی متصل شدن گوشی به کامپیوتر با استفاده از کابل دیگر نشان می‌دهد که آیا مشکل از کابل موبایل است یا مشکلی در آن وجود ندارد.

خطای نرم افزاری

در بعضی مواقع مشکل شارژ نشدن گوشی، خطاهای نرم افزاری است. برای مثال امکان دارد که آیکون اعلان شارژ روی گوشی به خوبی مشاهده نشود که در این شرایط شما می‌توانید با نصب کردن برنامه‌های مختلف، آیکون اعلام شارژ را روی گوشی‌تان مشاهده نمایید. دقت داشته باشید که خطاهای نرم افزاری را می‌توانید با به‌روزرسانی سیستم عامل حل کنید. حتی در شرایطی راه اندازی مجدد موبایل باعث رفع شدن خطاهای نرم افزاری می‌شود.

تعمیر کردن گوشی

اگر روش‌های گفته شده مشکل گوشی شما را حل نکرد، ممکن است درگاه USB یا مدارهای داخلی دستگاه شما آسیب دیده یا نادرست عمل کند. بسته به نوع و برند گوشی شما، کاوش در یک راه حل تعمیر DIYممکن است یک گزینه باشد. هزینه تعمیرات موبایل بستگی به نوع مشکل و برند گوشی همراه شما دارد.

آپدیت کردن گوشی

در برخی از مواقع مشکل شارژ نشدن گوشی به دلیل مشکلاتی از قبیل آپدیت نبودن موبایل بوده که در این صورت لازم است گوشی خود را آپدیت کنید.

تمیز کردن پورت شارژ

اگر هیچ یک از راه‌حل‌های گفته شده مشکل شارژ را حل نکرد، به احتمال زیاد مشکلی در پورت شارژر شما وجود دارد که به علت نوع طراحی و فناوری در انواع شارژر وایرلس با آن مواجه نخواهید شد. خوشبختانه، رفع این مشکل به صورت فیزیکی و با بلد بودن تنها چند تکنیک امکان پذیر است.

از آنجایی که پورت شارژ یکی از بخش‌های مهم گوشی به حساب می‌آید که بسیار آسیب پذیر بوده و ممکن است از دلایل شارژ نشدن گوشی همراه شما مانند تجمع پرز و کثیفی، می‌تواند مانع از شارژ مناسب گوشی شما شود همچنین گرد‌وغبار در کمترین بازه زمانی مانع اتصال موبایل به منبع انرژی می‌شود.

از همین جهت باید پورت شارژر خود را بازبینی کنید و در صورت مشاهده کثیفی، پورت را با استفاده از یک برس نرم، خلال دندان یا هوای فشرده به آرامی تمیز کنید. درصورتی که رطوبتی تشخیص دادید، با احتیاط آب اضافی را با استفاده از یک سواب پنبه جذب کنید. روش دیگری که می‌توانید این مشکل را برطرف کنید این است که تلفن خود را به صورت عمودی نگه دارید و به آرامی روی پورت USB ضربه بزنید تا هرگونه زباله و آلودگی از کانکتور تلفن همراه شما خارج شود

سخن پایانی

در حالت کلی باتری یکی از مهم‌ترین اجزای یک گوشی به حساب می‌آید و کار نکردن آن موجب اختلال در عملکرد کلی گوشی می‌شود و این مشکل دارای علت‌های گوناگونی است که در این مقاله به معرفی آن ها پرداختیم. برای عمر بیشتر باتری نباید در شارژ از آن استفاده کنید و نگذارید باتری شارژ شما به 0% برسد. اگر به دنبال تعمیرات موبایل پونک هستید که به محدوده شما نیز نزدیک باشد، می‌توانید از همین صفحه کمک بگیرید. برای خرید قطعات موبایل و تعمیرات موبایل و تعمیر تبلت از تمامی برندها و حتی آموزش تعمیرات موبایل به راحتی چند کلیک می توانید سفارش خود را ثبت نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آنچه در این مقاله میخوانیم